PayTR Sanal POS Komisyon Oranlarını bizde çok aradık bulamadık.

Mail ile yazışmamıza göre aylık ciraya göre Yurtiçi komisyon oranı: %1,50 – %3,90



Sanal pos, fiziksel işletmelerde yüz yüze yapılan satış işlemleri için kullanılan pos cihazlarının internet üzerinden kullanılan versiyonlarına verilen addır. İnternet üzerinden gerçekleştirilen ürün veya hizmet alışverişlerinde söz konusu ürün ya da hizmetin bedeli olan ücret sanal pos aracılığıyla tahsil edilebilmektedir. Günümüzde e-ticaret yapan çok sayıda işletmenin bankalarla anlaşma yapıp sanal pos sistemine dahil olması kaçınılmaz bir hale gelmiştir.


Sanal pos ücretleri ve komisyon oranları, bilhassa yeni bir iş yerinin kurulum aşamasında ve devam ettirilen faaliyetler esnasında önemli ve işletme sahiplerinin gözünü korkutabilen bir ödeme kalemini teşkil eder.


Siz de işletmeniz için en akılcı ve uygun sanal pos çözümüne sahip olmak adına sanal pos komisyon oranları ile diğer ücretleri inceleyerek en doğru seçimi yapabilirsiniz.


Sanal Pos Ücretleri ve Komisyon Oranları

Sanal pos ücretleri ve komisyon oranlarıyla ilgili en başından detaylı bilgi edinmelisiniz. Söz konusu kesinti ve ödemelerin sonradan işletmeniz için ağır bir yük haline dönüşmesinin önüne geçebilirsiniz. Sanal pos fiyatları, yıllık abonelik bedelleri ve komisyon oranları, hizmeti sağlayan bankaya ya da aracı kuruma göre değişiklik gösterebilmektedir.